ISO9001 certificate

V letu 1988 smo razvijali računalniške sisteme za diagnostiko kognitivnih okvar, ki so velikokrat posledica kapi ali travmatske poškodbe možganov (TBI). Na univerzi v Magdeburgu v Nemčiji smo opravljali prelomno delo. To so bili začetki osebnih računalnikov kot tudi prvi poskusi, da bi to tehnologijo uporabili pri kognitivni rehabilitaciji.

Računalniško podprta diagnoza bi lahko bila končni cilj, vendar je bil za nas to šele začetek. Imeli smo vizijo. Želeli smo ustvariti kompletno orodje za terapijo, s katerim bi lahko zdravili kognitivne okvare z računalniško tehnologijo. Tako se je začela RehaCom.

Leta 1992 je RehaCom postala realnost, ko so bili prvi trening moduli klinično preizkušeni in testirani. To je bila osnova za naše podjetje HASOMED, ki sedaj zaposluje skoraj sto ljudi.

Danes je RehaCom vodilni sistem za računalniško podprto kognitivno rehabilitacijo v Evropi. Razvijal se je s sodelovanjem s terapevti in mnogimi znanstvenimi strokovnjaki. V vseh teh letih smo RehaCom izpopolnili, učinkovitost terapije je bila dokazana v vseh rehabilitacijskih fazah.

Od samega začetka je miljonom pacientov pomagala uporaba RehaCom. Od naših začetkov smo z RehaCom pomagali milijonom pacientov. Na to smo ponosni, saj to pomeni, da smo pomagali tem posameznikom, da so se opomogli po kognitivnih okvarah in lahko ponovno normalno živijo.

Vse več profesionalcev je prepričanih, da lahko RehaCom uporabijo za zdravljenje pacientov, ki potrebujejo kognitivni trening. Prepričani smo, da bodo, ne glede, kje ti pacienti uporabljajo RehaCom: na kliniki, zasebni ordinaciji ali če ga uporabljajo doma, navdušeni nad rezultati.

Certificiran proizvajalec medicinskih naprav

V maju 2003 je HASOMED GmbH uspešno prestal revizijo upravljanja kakovosti po standardu DIN EN ISO 9001/ DIN EN ISO 13485. Zato lahko HANSOMED razvija in proizvaja medicinske naprave. Naša zaveza je zagotoviti najboljšo kvaliteto za naše stranke. (Preglejte naš certifikat.)